26 februari 2014

New in | LIV Koffer

Nou, ik ga dus aankomende maandag een weekje naar Madrid, met het vliegtuig of course, maaaaar ik had dus helemaal geen koffer! Die had ik zondag besteld, en vandaag is hij binnengekomen! Het gaat om een lavendel kleurige LIV koffer, besteld bij de V&D. I'm so excited want het komt ineens zo dichtbij, die reis. Natuurlijk horen hier wat fototjes bij, om het even te showen. De koffer zelf is best groot, natuurlijk. Gemaakt voor 20kg bagage, maar voor Madrid mag ik maar 15kg mee, anders moet ik bijbetalen -.-
Nou goed. De foto's !


Dit is m dan!




Kijk nou wat een leuke binnenkant!





















Sleutelslot én cijferslot, ook best wel logisch
En nog even het merk.. Vinden ze vast leuk.


Wat voor en welke kleur koffer hebben jullie? I'm curious!
Lots of love,
Romee 

25 februari 2014

Nieuwe start 2.0

En toch was ik nog niet tevreden. Het moest meer leeftijdsgebonden zijn. Meer de beauty en fashion richting in, ookal heeft iedereen dat al. Dat kan me lekker niks schelen. Dit is mijn wereldje, en als het je niet aanstaat dan lees je het toch niet.

Ik noem dit maar nieuwe start 2.0 aangezien ik al een soort van tweede start had natuurlijk, met mijn nieuwe naam en nieuwe lay-out. Misschien komt het ook wel doordat ik vakantie heb, en me redelijk verveel. Ik ben maandag ochtend door mijn rug gegaan, of whatever ik ook gedaan heb maar ik heb dus enorme rugpijn, waardoor ik ook niet echt veel kan. Dat betekent dus camera aan en selfies maken. Verschillende 'shoots' houden met andere kledingsetjes de hele tijd, en make-up en haar anders. Yup, dat is mijn dag.

Aangezien ik ook heeeel erg van photoshoppen hou, leek het mij leuk om ook het video-editen onder de knie te krijgen. Daar ga ik morgen dan maar even voor zitten, maar eerst lijkt het mij een goed plan om eens mijn kamer op te ruimen.

Misschien scoor ik dan ook meteen een nieuwe spiegel (ik ben er vorige week op gaan staan, dus dat was krak) en kan ik mijn 'nu-nog-overladen-met-troep-en-oude-spelletjes' kastje omtoveren in een soort kaptafeltje.

Ik hoop dat ik morgen nog wat kan filmen, en anders van de meest huis-tuin-en-keuken spulletjes ever toch nog leuke foto's kan maken.

Bereid je voor in 3...2...1... want Fleur di Amore gaat van onderwerp veranderen.
Ik hoop dat ik als ik een tijdje bezig ben kan zeggen dat ik een startende beauty blogger ben, want nu schreef ik nog voor de lezers die ik heb, maar ik heb ontdekt dat ik dit vooral voor mezelf moet doen, omdat ik het leuk vind. Vandaar ook het bovenste stukje. Natuurlijk zal er nog wel personal stuff tussen zitten, en misschien meer dan dat ik nu voorspel, maar dat is allemaal wel voor de toekomst.

Lots of love,
Romee



Review | HEMA producten

Aangezien ik dol ben op de budget en kwaliteit van de HEMA (voor ieder die niet weet waarom ik dat in hoofdletters typ: het is een afkorting) make-up en hair stuff, heb ik een fotosessie gehouden met al mijn HEMA make-up, en de stylingmousse.De nagellak doe ik een volgende keer.
Enjoy! :)

21 februari 2014

Nieuwe start

Soms zou je wel eens willen dat je een nieuwe start kon maken met bepaalde dingen. Gewoon even overnieuw beginnen, en het verleden het verleden laten. Dit had ik ook met mijn blog. Ik wilde deze toch persoonlijker maken. Ik wilde er echt wat mee doen, en ik vond Golden Glorious nou niet echt 'persoonlijk'. Ik heb daarom gekozen om een nieuwe naam en een nieuwe lay-out te verzinnen. Dit was niet echt makkelijk, maar het is me gelukt! :)

Met trots presenteer ik u: "Fleur di Amore", wat staat voor "Bloemen van de Liefde". Je zal nu vast denken; 'maar dit is helemaal niet persoonlijk!' Nou, voor mij is het dat wel. Mijn tweede naam is Jasmijn, en dat is zoals de meeste van jullie wel zullen weten een bloem.

Dit is de Jasmijn!

Ik vond dat deze naam toch meer over mij zegt dan Golden Glorious, ookal was dat misschien makkelijker te onthouden. Ook is het logo wat rozer. Het is wat meisjes-achtiger. Ik wilde dat het een beetje fris was, maar wel dat mijn persoonlijkheid hierin terugkwam, en ik vind dat dat aardig is gelukt. Ik heb nu voorjaarsvakantie, en er zullen misschien nog wel wat nieuwere kopjes komen met DIY, recepten en misschien reviews, maar dat is allemaal voor later.

Ik hoop dat jullie mijn nieuwe 'blog' leuk vinden, ookal veranderd er eigenlijk niet veel. De inhoud van mijn blog blijft namelijk hetzelfde. Wel zal ik proberen om actiever te bloggen.

Love,
Romee

20 februari 2014

20 februari 2014

Na een week lang studeren en toetsen maken is het dan eindelijk zover. De voorjaarsvakantie is begonnen! Lekker een weekje vrij, en daarna met school een week lang naar de Spaanse hoofdstad Madrid. Poeh, ik heb er echt zin in! Ik blog eigenlijk best wel weinig laatste tijd, en heb daar ook niet echt een reden voor.. Slecht dit. Mijn leven is op dit moment heel saai eigenlijk. Ik ga nu dus niet meer naar school voor een tijdje, ik heb geen werk (zoek ik trouwens wel, zie onderstaand berichtje)
ennnn ik doe verder buiten school ook niet zoveel. Ja, ik zing en sport wel maar dat is nu ook een weekje plat door de vakantie. T is wel lekker hoor, ik zeur ook niet, maar je verveelt je zo snel... Gelukkig hebben we Flappy Bird nog......

Maar ik zoek dus een bijbaantje, en omdat ik na mijn middelbare school wil gaan studeren op de PABO, lijkt het mij leuk om te gaan oppassen op kinderen in Purmerend. Als je iemand kent die een oppas zoekt, laat het me dan weten! :) 

Oke genoeg over bijbaantjes. Op naar de hobby's! Op 10 maart moet ik dus weer optreden, gelukkig dit keer maar in een klein zaaltje in de muziekschool zelf. Dan krijg ik ook eindelijk de cd waar alle zangleerlingen een liedje op in hebben gezongen mee. 
En dan ben ik 12 maart eindelijk 17 jaar. :) 
Time flies.

Sorry voor dit korte berichtje, maar ik wilde mn blog wel eventjes updaten, alleen ik had niet echt iets gedaan ofzo. 

Fijne vakantie allemaal, voor diegene die dan vakantie hebben nu, en voor de Zuiderlingen onder ons, hebben jullie een leuke vakantie gehad? 

Love,
Romee




14 februari 2014

Valentijnsdag.

Jaja, het is weer Valentijnsdag en dat kon ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan zonder een nieuwe blog te schrijven! Valentijnsdag kennen we natuurlijk allemaal als een dag waarop je je geheime liefde aan iemand (anoniem) verklaard, en dat mag dan in welke weg dan ook. Maar ik vond het toch wel leuk om wat meer informatie over deze 'liefdevolle' dag te geven. 



10 februari 2014

Recipe | Banaan-Kiwi-Peer-Sinaasappel smoothie

Eens moet de eerste keer zijn, dus ik dacht: ik zet een receptje op mijn blog! Waarschijnlijk kan iedereen dit wel, want het is heel simpel, maar ik vond het zo lekker dat ik besloot het met jullie te delen. Dit sapje vind ik een zomers drankje, omdat het lekker fris is.

Banaan - Kiwi - Peer - Sinaasappel Smoothie

 Benodigdheden: 
- Blender
- 1 banaan
- 1 kiwi
- 1 peer
- Sinaasappelsap 
(ik weet niet precies hoeveel ik er heb in gedaan, maar dat moet je maar even op gevoel doen, en het ligt natuurlijk ook aan hoe zuur je je smoothie wilt hebben, want de sinaasappelsap maakt het veel zuurder. Wel is belangrijk dat je er genoeg vocht bij doet, want anders wordt het gewoon een dikke fruit brei, en dat is niet heel smakelijk....... In plaats van sinaasappelsap kan je ook gewoon water gebruiken, of melk (in combinatie met ijs wordt het een milkshake :) 


Snij het fruit in stukken en gooi het allemaal in de blender. Doe er de sinaasappelsap bij en blenden maar! (wel even de deksel van de blender erop doen natuurlijk...............) 
Met een rietje en een parasolletje wordt het natuurlijk nog zomerser. (is dat een woord?)
Dit is m dan! :)

Hebben jullie een lievelingssmoothie of tips? Zet ze in de reacties hieronder! Ik ben erg benieuwd.

Lots of love,
Romee

7 februari 2014

"Vrienden...."

Dit kennen jullie allemaal vast wel: het gevoel hebben dat een persoon een hele goede vriend of vriendin van je is maar achter je rug om je helemaal zwart maakt of in ieder geval negatief over je praat. Ik heb het wel vaker meegemaakt, helaas.
Ik voel me altijd zo teleurgesteld in mezelf dan, terwijl ik er eigenlijk niks aan kan doen. Wanneer weet je nou of iemand echt trouw is en niet achterbaks achter je rug om praat? Waarom bestaan die mensen überhaupt....

"Who can you really trust, who do you really know?"

Tsja... De jeugd van tegenwoordig noemt dat soort mensen 'high class bitches'. Mensen die hoog doen maar laag zijn. Mensen die veel liegen om zichzelf beter voor te doen dan ze eigenlijk zijn. Ik heb er zelf veel ervaring mee, met dat soort mensen.

Als je jezelf hierin herkent, alsjeblieft verander iets eraan, want je raakt de mensen om je heen kwijt met dit gedrag.

Toch maar even een soort gedicht achtig iets gemaakt ofzo.


6 februari 2014

Last week

Long time no see. Het is de afgelopen paar dagen angstvallig stil geweest op mijn blog, en dus had ik het idee om jullie maar weer eens bij te praten. Mijn leven bestaat op dit moment alleen maar uit school, zingen en slapen. Oh en eten.
Volgende week donderdag begint mijn derde toetsweek van dit jaar, wat betekent dat het alweer half voorbij is (Ik heb 5 toetsweken in een jaar btw).
OMG. Ik ga dus over minder dan een maand een week lang naar Madrid!! I'm soo excited.  Aanstaande woensdag heb ik een bijeenkomst daarvoor, dus ben benieuwd hoe dat gaat worden. Gelukkig ben ik die dag zelf ook vrij, om even de laatste puntjes op de i te zetten voor alle toetsen. Ik hoop dat het gaat lukken!
Om toch maar even terug te vallen op afgelopen week: ik heb voor het eerst in mijn leven opgetreden! Nouja, eigenlijk is dat niet echt waar, want ik had wel eerder opgetreden maar dan met dansen of playbacken. Nu moest ik dus zingen. Ik zong "I'm Yours" van Jason Mraz. Gelukkig zit ik op zangles (ja anders had ik het natuurlijk nooit gedaan), maar zenuwachtig dat ik was! Ik begon die ochtend zelf bijna te hyperventileren....  Eenmaal bezig vond ik het super leuk om te doen. Wat een kick geeft dat zeg!
Ik hoop dat er binnenkort goede foto's op de facebooksite van De Popfabriek (hetgene waar ik dus optrad) komen.
Morgen gelukkig vrijdag. De tijd gaat wel erg snel moet ik zeggen, maar ook gelukkig is t bijna lente. En ik hoop dat we dit jaar de sneeuw maar even overslaan.

Toch maar een klein fototje vanuit het publiek gemaakt tijdens mijn 'debuut concert'!
(ik ben de rechter, de linker is mijn zus die de 2e stem deed)