28 april 2014

Review | Miss Sporty Nagellakjes

Zoals ik had beloofd zou ik vandaag een review online zetten over de nagellakjes van Miss Sporty. Hier is hij dan! Veel lees plezier! :)


27 april 2014

NOTD | Miss Sporty Pastel groen

Na Koningsdag en alle oranje nagellak van mijn nagels afgehaald te hebben had ik zin in een wat meer zomers kleurtje, en dat is uiteindelijk pastel groen geworden. Deze is van Miss Sporty, waar ik morgen een review over online zal zetten, maar vandaag eerst de Nails Of The Day. Nouja, halve dag dan want het is al 17:15 op het moment dat ik dit schrijf. 


Last weekend | SlamFm Kingsday

Moe maar voldaan schrijf ik dit artikeltje. Wat een weekend. Ik was naar Slam!Fm Koningsdag gegaan, in Alkmaar en daar zou ik een uitgebreid verslag over schrijven dus lees snel verder! :)


25 april 2014

Diary | Dagje Amsterdam

Vandaag ging ik met school een dagje naar Amsterdam, een cultureel kunstzinnig uitje. Met nog drie andere 4havo klassen gingen we op stap. Elke klas had een ander programma. Ik ging naar het FOAM (Fotografiemuseum Amsterdam) en naar het Muziekgebouw aan het 'IJ.
Vandaag heb ik veel foto's gemaakt en die wilde ik jullie laten zien, dus dit keer wordt het een fotografisch artikeltje. Veel plezier! :)



24 april 2014

Random | TMI Tag

Oooh wat ben ik toch dol op vragenlijstjes. Ik maakte ze vroeger altijd al voor m'n vriendinnetjes, die ze dan weer zuchtend beantwoorden. Na wat opzoeken vond ik dus de TMI tag. De tag waar ik eigenlijk nét iets teveel vertel, dus bereid je voor op Too Much Information!



20 april 2014

Random | Vrolijk Pasen!



Het tijdperk van de chocolade eitjes en de lieve schattige kuikentjes is weer aangebroken: het is Pasen! Veel mensen weten niet wat Pasen nou eigenlijk inhoudt. Het enige dat ze vaak weten is dat het met Jezus te maken heeft, en ja, dat klopt. Maar het leek mij toch leuk om meer informatie over het Paasfeest te geven.

18 april 2014

Random Personal | The girl behind the blog TAG


Deze tag zag ik op Youtube voorbij komen, namelijk van GirlOnTheWhiteBike en ik vond hem erg leuk dus ik dacht, ik neem hem over. Veel plezier!



17 april 2014

Recipe | Paastaart

Jaaaa! Na een week lang studeren, toetsen maken en gestress heb ik dan nu eindelijk het Paasweekend voor de deur staan. Heerlijk even 4 dagen vrij, wat ik wel heb verdiend (vind ik).
Natuurlijk hoort er bij het Paasfeest ook een heerlijke paastaart en dus heb ik voor jullie een heel vrolijke en schattige, makkelijke maar vooral lekkere paastaartrecept gevonden. Ik heb deze niet zelf gemaakt, maar ik vond m zo leuk dat ik hem met jullie moest delen!




14 april 2014

Random | 99 things tag

 Pff, ik blog echt veels te weinig de laatste tijd, en ik heb er eigenlijk niet echt een reden voor. Het is gewoon dat ik niet echt vaak meer achter de computer zit. (ik krijg pas mn eigen laptop als ik in de 5e zit, nog een paar maandjes wachten dus....)

Maaar ik ga morgen naar het stadje, even kijken voor een goede dagcrème, en misschien nog wat nagellakjes of wat make-up ofzo. Ik beloof dat er deze week nog een shoplog online komt!

Deze tag zag ik voorbij komen op verschillende blogs, ookal zijn ze misschien van jaren geleden. Dus, ben je benieuwd? Lees snel verder!





6 april 2014

New In | Beyoncé Heat Rush

Ik heb al een paar dagen een nieuwe parfum, en ik kwam er achter dat ik al weken niks had geschreven op mijn blog! Vreselijk natuurlijk, dus ik besloot om jullie mijn nieuwe luchtje te laten zien. Ik ben er dol op!



Zoals je kan zien gaat het om de Heat Rush van Beyoncé. Alles aan dit parfum vind ik geweldig eigenlijk. Hij is heerlijk zoet, en toch ook fris, wat de normale Heat niet heeft. Beyoncé heeft ook nog de Heat Midnight, ik ben benieuwd hoe die ruikt.
Terug naar deze: het is 100ml en ik had hem voor €15,-. De hele Heat-serie is bij de Trekpleister voor €15,- te koop. Tot wanneer deze aanbieding geldig is, weet ik niet precies. Het gaat daarbij wel alleen om de 100ml, maar ik kan je verzekeren: hij is geweldig dus die 100ml komt eigenlijk wel goed uit!
Daarbij vind ik het flesje ook echt super mooi, het enige nadeel is is dat het wat minder makkelijk vast te houden is, maar dat is echt een minuscuul minpuntje.

Wat is jullie favoriete luchtje? 
Love,
Romee