24 maart 2014

Tutorial | Daily Make-up

Hallooo! Vandaag had ik mijn herkansing geschiedenis.. Laat ik het daar maar niet over hebben..
Het voordeel van herkansingen is dat je maar maximaal 100 minuten op school zit, en de rest van de dag vrij bent. Dat heb ik dus lekker besteed aan foto's maken, mijn kamer een beetje fixen en verschillende make-up dingetjes geprobeerd. Toen kwam ik er achter dat ik misschien wel iets van een tutorial kon maken over hoe ik mijn dagelijkse make-up doe. Daarbij zal ik ook meteen mijn mening geven over deze producten, ookal heb ik misschien dat al gedaan bij andere reviews. Dussss, lees snel verder als je dat wilt weten! :)

Review | HEMA Dip&Clean nail polish remover

Na verschillende reviews gelezen te hebben over dit product besloot ik om mezelf er ook aan te wagen. Voor €4,50 heb je dit al in je bezit, en dus ging ik op weg naar de HEMA om er een te halen.
Ik heb het natuurlijk over de nagellak remover. Ik draag zelf best vaak nagellak, en het is altijd weer een gedoe om het er af te halen, je kent het vast wel. Dit is dus nagellak remover in een potje, met sponsjes aan de binnenkant met een gat erin. De bedoeling is dat je dus je vinger in dat gat stopt, en even langs de sponsjes (ongeveer 10 seconden) gaat en dan is je nagellak eraf. Wil je mijn mening ook horen? Lees dan snel verder.





22 maart 2014

New In | leather look jacket

Yeah! I'm happy! Ik heb eindelijk ook een 'leren' jasje. De laatste tijd zag je bijna iedereen ermee, maar hij was er dus niet in mijn maat. Na een dagje de stad in toch eentje gevonden, en ik ben er erg blij mee! :)


De kettingen die ik om heb had ik ook vandaag gekocht. Dit zijn er twee, dus het is een beetje chaotisch op de foto's :P

Hebben jullie een leuk (nep) leren jasje? 

Love,
Romee

20 maart 2014

DIY | Ripped Jeans



Of het nu in de zomer met gebruinde benen eronder is of in de winter met een dikke panty of legging. Shorts kunnen altijd! En dan hebben we het vooral over de spijkershort. Dit item is je beste vriend, ongeacht wat de gelegenheid is. Deze DIY komt dan ook als geroepen: vanaf nu kun je helemaal zelf dit gerafelde jeansitem creëren! Kun je niet wachten? Lees snel verder!


12 maart 2014

OOTD | Happy birthday to me!

Ja hey ik ben jarig. Het idee van 'jarig zijn' heb ik niet echt, en ik voel me ook nou niet echt 17 ofzo. Maaaar ik mag nu wel zeggen dat ik over een jaartje volwassen ben. Of ik daar nou zo blij mee moet zijn....Ik dacht: misschien is het wel leuk als ik dan eventjes een soort Outfit Of The Day post maak ofzo, niet dat het heel speciaal is wat ik aanheb, maar ik vond het wel leuk om het even te delen, en het maakt mijn blog toch meer up to date ennn natuurlijk gaat het dan ook wat meer de richting in van fashion en beauty en dat soort dingen.


10 maart 2014

Madrid | De foto's

Hallo! Met een getint huidje en een zonnebril afdruk op mijn slaap ben ik weer thuis gekomen na een midweekje in de Spaanse hoofdstad hebben rondgesjouwd. In deze post komen de foto's en een uitgebreid verslag van afgelopen week!
Zijn jullie er klaar voor?

2 maart 2014

See you next week

Morgen is het zo ver. Dit is het laatste berichtje wat ik post voor ik wegga. Op weg naar Spanje, naar de zon en het heerlijke weer. De foto's die ik daar ga maken komen volgende week online denk ik, misschien film ik daar ook nog wat, maar dat weet ik niet zeker. Ik kom pas 's nachts terug, in de nacht van vrijdag op zaterdag, dus verwacht vrijdagavond geen nieuwe post. Dat wordt denk ik zondag 9 maart pas. Jullie zullen me dus een week moeten missen, maar ik praat jullie helemaal bij dan hoor!






Lots of love,
Romee